Skocz do zawartości

Historia edycji

Iceberg

Iceberg

55 minut temu, PiotrekAT napisał:

Tak mam własny program niestety Saxby lub AB mi jarał gonie niemiłosiernie te na dnie i te wyżej mimo że hydry są 35cm nad taflą wody.
Jak wrócę do domu mogę podesłać :) 

Moja 26 HD jest 38 cm nad linia wody a zbiornik ma wysokosc 36 cm, ale juz sie robi nowy, tym razem 75X60X29 cm (Jestem pasjonatem plytkich lagun) i oprocz tych wymiarow, panel na 20-25 cm i tutaj bede musial bardziej uwazac na wysokosc zawieszenia lampy, gdyz do dna bedzie niedaleko a akwarium typowo LPS i miekkie (Lubie ruch w toni)...

W moim presecie byl ksiezyc, ale dla mnie za mocny na RB i zmienilem go na UV 2%, tak ze jest bardzo lekka poswiata...

Co mnie dziwi ze w moim presecie jest tylko dwie godziny szczytu, do ktorego bardzo lagodnie dochodzi z rana i tak samo schodzi do zachodu...

Godziny od 8:OO do 20:00, wydaje sie tez troszke za malo, biorac pod uwage dwugodzinny szczyt...

Jak mozesz to z checia sprawdze Twoj program...

Iceberg

Iceberg

35 minut temu, PiotrekAT napisał:

Tak mam własny program niestety Saxby lub AB mi jarał gonie niemiłosiernie te na dnie i te wyżej mimo że hydry są 35cm nad taflą wody.
Jak wrócę do domu mogę podesłać :) 

Moja 26 HD jest 38 cm nad linia wody a zbiornik ma wysokosc 36 cm, ale juz sie robi nowy, tym razem 75X60X29 cm (Jestem pasjonatem plytkich lagun) i oprocz tych wymiarow, panel na 20-25 cm i tutaj bede musial bardziej uwazac na wysokosc zawieszenia lampy, gdyz do dna bedzie niedaleko a akwarium typowo LPS i miekkie (Lubie ruch w toni)...

W moim presecie byl ksiezyc, ale dla mnie za mocny na RB i zmienilem go na UV 2%, tak ze jest bardzo lekka poswiata...

Co mnie dziwi ze w moim presecie jest tylko dwie godziny szczytu, do ktorego bardzo lagodnie dochodzi z rana i tak samo schodzi do zachodu...

Godziny od 8:OO do 21:00, wydaje sie tez troszke za malo, biorac pod uwage dwugodzinny szczyt...

Jak mozesz to z checia sprawdze Twoj program...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.