Skocz do zawartości

Historia edycji

MiniRafka

MiniRafka

Muszę zacząć robić pomiary  Ca i Mg. KH mam stałe 7.7. Jak wszystko będzie szło dobrze i uda mi się utrzymać lpsy to Twarde w planach dopiero za rok, po zmianie zbiornika na 250l z sumpem 80l. Co do dozowania mikroelementów to myślałem nad ATI Essentials i bez podmian wody, lub z niewielkimi podmianami. Jeśli macie jakieś propozycje to poproszę. Teraz kupuję sprzęt do pomiaru wody ; Milwaukee MA887 i Hanna na PO4. Przez rok uzbieram wszystko co potrzebne do twardych plus odpowiednią wiedzę :D A może ATI Essentials Pro i pompa Jebao/Jecod DP-3

MiniRafka

MiniRafka

Muszę zacząć robić pomiary  Ca i Mg. KH mam stałe 7.7. Jak wszystko będzie szło dobrze i uda mi się utrzymać lpsy to Twarde w planach dopiero za rok, po zmianie zbiornika na 250l z sumpem 80l. Co do dozowania mikroelementów to myślałem nad ATI Essentials i bez podmian wody, lub z niewielkimi podmianami. Jeśli macie jakieś propozycje to poproszę. Teraz kupuję sprzęt do pomiaru wody ; Milwaukee MA887 i Hanna na PO4. Przez rok uzbieram wszystko co potrzebne do twardych plus odpowiednią wiedzę :D

MiniRafka

MiniRafka

Muszę zacząć robić pomiary tych Ca i Mg. KH mam stałe 7.7. Jak wszystko będzie szło dobrze i uda mi się utrzymać lpsy to Twarde w planach dopiero za rok, po zmianie zbiornika na 250l z sumpem 80l. Co do dozowania mikroelementów to myślałem nad ATI Essentials i bez podmian wody, lub z niewielkimi podmianami. Jeśli macie jakieś propozycje to poproszę. Teraz kupuję sprzęt do pomiaru wody ; Milwaukee MA887 i Hanna na PO4. Przez rok uzbieram wszystko co potrzebne do twardych plus odpowiednią wiedzę :D

MiniRafka

MiniRafka

Jak wszystko będzie szło dobrze i uda mi się utrzymać lpsy to Twarde w planach dopiero za rok, po zmianie zbiornika na 250l z sumpem 80l. Co do dozowania mikroelementów to myślałem nad ATI Essentials i bez podmian wody, lub z niewielkimi podmianami. Teraz kupuję sprzęt do pomiaru wody ; Milwaukee MA887 i Hanna na PO4. Przez rok uzbieram wszystko co potrzebne do twardych plus odpowiednią wiedzę :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.