Skocz do zawartości

Historia edycji

Sidjio

Sidjio

9 minut temu, Tester napisał:

Kurcze to chyba pierwsze akwarium w którym są najpierw korale a potem skala ;)

Zaktualizowałem pierwszy post swój w temacie o dwa zdjęcia, tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Ogólnie to tego samego dnia zalałem + woda z baniaka żywego, działał tylko falownik do mieszania wody bo filtr przyszedł potem dopiero, a grzałkę miałem pożyczoną od kumpla jakąś malutką. Ale wszystko przeżyło i ma się dobrze. Zasolenie tam było 1.015/16 bo kupilem sól z akwarystycznego jakąś najtańszą ale za mało. Ale w akwarystyce trzeba być impulsywnym i jakoś tak wyszło, że albo wszystko jednego dnia albo nie zacznę i skończę na słodkowodnej kostce z krewetkami. Znowu. :strutin

Sidjio

Sidjio

7 minut temu, Tester napisał:

Zaktualizowałem pierwszy post swój w temacie, tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Ogólnie to tego samego dnia zalałem + woda z baniaka żywego, działał tylko falownik do mieszania wody bo filtr przyszedł potem dopiero, a grzałkę miałem pożyczoną od kumpla jakąś malutką. Ale wszystko przeżyło i ma się dobrze. Zasolenie tam było 1.015/16 bo kupilem sól z akwarystycznego jakąś najtańszą ale za mało. Ale w akwarystyce trzeba być impulsywnym i jakoś tak wyszło, że albo wszystko jednego dnia albo nie zacznę i skończę na słodkowodnej kostce z krewetkami. Znowu. :strutin

Sidjio

Sidjio

7 minut temu, Tester napisał:

Zaktualizowałem pierwszy post swój w temacie, tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Ogólnie to tego samego dnia zalałem + woda z baniaka żywego, działał tylko falownik do mieszania wody bo filtr przyszedł potem dopiero, a grzałkę miałem pożyczoną od kumpla jakąś malutką. Ale wszystko przeżyło i ma się dobrze. Zasolenie tam było 1.015/16 bo kupilem sól z akwarystycznego jakąś najtańszą ale za mało. 

Sidjio

Sidjio

4 minuty temu, Tester napisał:

Zaktualizowałem pierwszy post swój w temacie, tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Ogólnie to tego samego dnia zalałem + woda z baniaka żywego, działał tylko falownik do mieszania wody bo filtr przyszedł potem dopiero, a grzałkę miałem pożyczoną od kumpla jakąś malutką. Ale wszystko przeżyło i ma się dobrze. Zasolenie tam było 1.015/16 bo kupilem sól aquaela ale za mało. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.