Skocz do zawartości

Historia edycji

Sidjio

Sidjio

Wspomnę tylko o tym że od kilku miesięcy również na noc wyłączam całe akwa. Bo jak już wiecie w planach jest 500 litrów. Szafka już jest i będzie filtr zewnętrzny a ten kubełek tidal 110 mocno buczy ze nawet przez ścianę słyszę i mnie to drażni :Ow a zewnętrzny w szafie w środku salonu to nie będzie go w ogóle słychać 

9 minut temu, rmatysiak napisał:

Te zdjęcia dzielą minuty.

Tak oba zdjęcia wykonane tak samo ale pod innym kątem. Aparat zauważyłem że czasami barwy ledow łapie. Raz zdjęcia bardziej różowo białe. Raz bardziej niebieskie. 

Sidjio

Sidjio

Wspomnę tylko o tym że od kilku miesięcy również na noc wyłączam całe akwa. Bo jak już wiecie w planach jest 500 litrów. Szafka już jest i będzie filtr zewnętrzny a ten kubełek tidal 110 mocno buczy ze nawet przez ścianę słyszę i mnie to drażni :Ow a zewnętrzny w szafie w środku salonu to nie będzie go w ogóle słychać 

Sidjio

Sidjio

Wspomnę tylko o tym że od kilku miesięcy również na noc wyłączam całe akwa. Bo jak już wiecie w planach jest 500 litrów. Szafka już jest i będzie filtr zewnętrzny a ten kubełek tidal 110 mocno buczy ze nawet przez ścianę słyszę i mnie to drażni :Ow

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.