Skocz do zawartości

Historia edycji

Luk

Luk

1 godzinę temu, Many 1974 napisał:

Tu nie chodzi aż tak dużo o nawóz, tylko o sprzyjające warunki( temperatura, światło).

teraz zatrybiłem..

Jak już pozyskałem owe słomkowe fito dwukrotnie "nastawiłem" hodowle na Aqua plant i nowe fito było takze słomkowe.
trzeci raz puściłem 5 dni temu - wszystko tak samo, sól, światło, czas świecenia, tylko zamiast Aqua plant dałem F2 no i fotki z tego są powyżej

resztę trzeba sobie wywnioskować

nie jestem znawcą i biologiem ale daltonistą też nie ;)

Luk

Luk

Tu nie chodzi aż tak dużo o nawóz, tylko o sprzyjające warunki( temperatura, światło).

teraz zatrybiłem..

Jak już pozyskałem owe słomkowe fito dwukrotnie "nastawiłem" hodowle na Aqua plant i nowe fito było takze słomkowe.
trzeci raz puściłem 5 dni temu - wszystko tak samo, sól, światło, czas świecenia, tylko zamiast Aqua plant dałem F2 no i fotki z tego są powyżej

nie jestem znawcą i biologiem ale daltonistą też nie ;)

Luk

Luk

teraz zatrybiłem..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.