Skocz do zawartości

Historia edycji

Many 1974

Many 1974

23 minuty temu, Luk napisał:

teraz zatrybiłem..

Jak już pozyskałem owe słomkowe fito dwukrotnie "nastawiłem" hodowle na Aqua plant i nowe fito było takze słomkowe.
trzeci raz puściłem 5 dni temu - wszystko tak samo, sól, światło, czas świecenia, tylko zamiast Aqua plant dałem F2 no i fotki z tego są powyżej

resztę trzeba sobie wywnioskować

nie jestem znawcą i biologiem ale daltonistą też nie ;)

Czyli wniosek że F/2 jest lepsze, niech rośnie:)

Sprawdź pod mikroskopem czy nadal masz jeden rodzaj fito, bo może to jest mieszanka wielu i w innych warunkach zaczął dominować inny? bo są bordowe, słomkowe i zielone, z tych najpopularniejszych.

Many 1974

Many 1974

14 minut temu, Luk napisał:

teraz zatrybiłem..

Jak już pozyskałem owe słomkowe fito dwukrotnie "nastawiłem" hodowle na Aqua plant i nowe fito było takze słomkowe.
trzeci raz puściłem 5 dni temu - wszystko tak samo, sól, światło, czas świecenia, tylko zamiast Aqua plant dałem F2 no i fotki z tego są powyżej

Sprawdź pod mikroskopem czy nadal masz jeden rodzaj fito, bo może to jest mieszanka wielu i w innych warunkach zaczął dominować inny?

Many 1974

Many 1974

6 minut temu, Luk napisał:

teraz zatrybiłem..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.