Skocz do zawartości

Historia edycji

Luk

Luk

12 minut temu, Many 1974 napisał:

Czyli wniosek że F/2 jest lepsze, niech rośnie

nie zamierzam się sprzeczać bo nie jestem biologiem ale na to wychodzi.

Cytat
25 minut temu, VDR napisał:

Do otworzenia oczu, co się leje do baniaka :) 

A co się leje do baniaka?

na foto ponizej te Włókna to sinice a te kuleczki to fito.
jak lukałem porcje fito od innego akwarysty to w okularze były TYLKO te włókna - zero fito. Fotek nie robiłem bo juz nie było sensu. Choć może zrobie - mam to coś jeszcze w lodówce ;) Tamten człowiek twierdzi ze od roku leje juz takie "fito" do akwa. Ale pokazał mi swój reaktor w którym to hoduje - i od razu zwróciłem uwagę że zupa w reaktorze opalizuje (o czym pisała chyba TMK w drugim poście) - mieni się w świetle jak masa perłowa - juz sie spodziewałem co to bedzie za fito ale jechałem spory kawałek wiec zakupiłem  ;)

Screenshot_20200307-001855_crop_5.png.cfdc66def4135c43f57223d0600174f7.png

Luk

Luk

9 minut temu, Many 1974 napisał:

Cytat
23 minuty temu, VDR napisał:

jak lukałem porcje fito od innego akwarysty to w okularze były TYLKO te włókna - zero fito. Fotek nie robiłem bo juz nie było sensu. Choć może zrobie - mam to coś jeszcze w lodówce ;) Tamten człowiek twierdzi ze od roku leje juz takie "fito" do akwa. Ale pokazał mi swój reaktor w którym to hoduje - i od razu zwróciłem uwagę że zupa w reaktorze opalizuje (o czym pisała chyba TMK w drugim poście) - mieni się w świetle jak masa perłowa - juz sie spodziewałem co to bedzie za fito ale jechałem spory kawałek wiec zakupiłem  ;)Screenshot_20200307-001855_crop_5.png.cfdc66def4135c43f57223d0600174f7.png

Luk

Luk

1 minutę temu, Many 1974 napisał:

Cytat
15 minut temu, VDR napisał:

jak lukałem porcje fito od innego akwarysty to w okularze były TYLKO te włókna - zero fito. Tamten człowiek twierdzi ze od roku leje juz takie "fito" do akwa. Ale pokazał mi swój reaktor w którym to hoduje - i od razu zwróciłem uwagę że zupa w reaktorze opalizuje (o czym pisała chyba TMK w drugim poście) - mieni się w świetle jak masa perłowa - juz sie spodziewałem co to bedzie za fito ale jechałem kawałek wiec zakupiłem ;)

Screenshot_20200307-001855_crop_5.png.cfdc66def4135c43f57223d0600174f7.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.