Skocz do zawartości

Historia edycji

wiesiektbg

wiesiektbg

Gdzieś, kiedyś na necie widziałem jakiś wypasiony sump składający się z kilku pojemników łączonych ze sobą za pomocą rur PCV. Taki sump da sie wiec zrobić, jeśli ma się odpowiednie pojemniki i trochę wyobrazni. Jeżeli ktoś decyduje się na takie rozwiązanie, to - osobiście - uważam, że w przypadku pojemnikow nalezy stosować tylko te z atestem na żywność - dużo wieksza pewność, ze nic nie oddadzą do wody, a w przypadku dużo większych opcji trzeba wiedzieć z czego sa zrobione. Najlepszym rozwiazaniem - jak dla mnie - jest akryl (możliwość modelowania i wiercenia - no, ale to nie takie tanie rozwiązanie.

wiesiektbg

wiesiektbg

Gdzieś, kiedyś na necie widziałem jakiś wypasiony sump składający się z kilku pojemników łączonych ze sobą za pomocą rur PCV. Taki sump da sie wiec zrobić, jeśli ma się odpowiednie pojemniki i trochę wyobrazni. Jeżeli ktoś decyduje się na takie rozwiązanie, to - osobiście - uważam, że w przypadku pojemnikow nalezy stosować tylko te z atestem na żywność - dużo wieksza pewność, ze nic nie oddadzą do wody.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.