3 godziny temu, elespero napisał:elespero:
Jest to off top, więc kolego sory...
Pewnie że tak.W tym dziale powstał temat o konkretnym tytule i tego powinniśmy się trzymać.
3 godziny temu, Pikal napisał:Myślałem ze to ja jestem tu jeszcze newbie i nie mam nic do powiedzenia w porównaniu z chłopakami i dziewczynami, którzy siedzą tu już kilka dobrych lat a tu patrzcie, wyłonił się postrach moderatorów już elespero wyjaśnił Ci, że to jest offtop, mam nadzieje , że zrozumiesz, jeśli nie to zapraszam do wygooglowania.
Dobrze myślałeś.Jesteś nim,przynajmniej dla mnie.Wystarczyło zajrzeć w mój profil.
Co do tematu.Mieszkam obecnie w Hiszpanii i naprawdę zazdroszczę Wam tego że wirus,jak na razie ,nie sieje w Polsce spustoszenia.Moim skromnym zdaniem,obecny rząd zareagował w porę i dość rozsądnie.
Co do teorii spiskowych,są one jak najbardziej pożądane i potrzebne dla rozwijania naszego światopoglądu.Nie należy opierać naszych opinii na tym co nam narzuca oficjalny mainstream.Nasze rządy (ogólnie mam na myśli rządy europejskie) nie mają pojecia co się dzieje i jaka przyszłość nas czeka.Jedno jest pewne: to że kłamią.I drugie: to że odbije się to na naszych kieszeniach.
pozdrawiam