Skocz do zawartości

Historia edycji

Guban88ok3m

Guban88ok3m

Właśnie sam nie wiem jak to ugryźć.  Daje teraz 19.2 ml x 3 kh 7.7 ca 450 mg 1350 a przy dawce 12ml kh było podobne. Chciałem podnieść na 8 dlatego dodawałam codziennie po 2.4 ml bo mam dawki na 24 rozbite i kh po dodaniu 3 dawek ciągle w miejscu.  Czy jest mozliwe ze przez dużo mniejsze skoki soli  jak dwa trzy tyg temu kiedy dolewalem wodę z ręki  akwa weszło na większe obroty i z dnia na dzień konsumpcja rośnie? Wcześniej dolewalem woda z ręki dwa razy dziennie po 500 ml a teraz wiadomo załącza się dużo częściej dolewka A mam Ja właśnie te 2 3 tyg gdzieś . Korale rosną bo widzę a Akwa  ma 100 l proste sps 50% lps i miękkich troszkę 

3 minuty temu, Guban88ok3m napisał:

Guban88ok3m

Guban88ok3m

Właśnie sam nie wiem jak to ugryźć.  Daje teraz 19.2 ml x 3 kh 7.7 ca 450 mg 1350 a przy dawce 12ml kh było podobne. Chciałem podnieść na 8 dlatego dodawałam codziennie po 2.4 ml bo mam dawki na 24 rozbite i kh po dodaniu 3 dawek ciągle w miejscu.  Czy jest mozliwe ze przez dużo mniejsze skoki soli  jak dwa trzy tyg temu kiedy dolewalem wodę z ręki  akwa weszło na większe obroty i z dnia na dzień konsumpcja rośnie? Wcześniej dolewalem woda z ręki dwa razy dziennie po 500 ml a teraz wiadomo załącza się dużo częściej dolewka A mam Ja właśnie te 2 3 tyg gdzieś . Korale rosną bo widzę a Akwa  ma 100 l proste sps 50% lps i miękkich troszkę 

Guban88ok3m

Guban88ok3m

Właśnie sam nie wiem jak to ugryźć.  Daje teraz 19.2 ml x 3 kh 7.7 ca 450 mg 1350 a przy dawce 12ml kh było podobne. Chciałem podnieść na 8 dlatego dodawałam codziennie po 2.4 ml bo mam dawki na 24 rozbite i kh po dodaniu 3 dawek ciągle w miejscu.  Czy jest mozliwe ze przez dużo mniejsze skoki soli  jak dwa trzy tyg temu kiedy dolewalem wodę z ręki  akwa weszło na większe obroty i z dnia na dzień konsumpcja rośnie? Wcześniej dolewalem woda z ręki dwa razy dziennie po 500 ml a teraz wiadomo załącza się dużo częściej. Korale rosną bo widzę a Akwa  ma 100 l proste sps 50% lps i miękkich troszkę 

Guban88ok3m

Guban88ok3m

Właśnie sam nie wiem jak to ugryźć.  Daje teraz 19.2 ml x 3 kh 7.7 ca 450 mg 1350 a przy dawce 12ml kh było podobne. Chciałem podnieść na 8 dlatego dodawałam codziennie po 2.4 ml bo mam dawki na 24 rozbite i kh po dodaniu 3 dawek ciągle w miejscu.  Czy jest mozliwe ze przez dużo mniejsze skoki jak dwa trzy tyg temu akwa weszło na większe obroty i z dnia na dzień konsumpcja rośnie? Wcześniej dolewalem woda z ręki dwa razy dziennie. Akwa 100 l proste sps 50% lps i miękkich troszkę 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.