Skocz do zawartości

Historia edycji

MiniRafka

MiniRafka

Zaba30, nie upieram się przy swoim, lampa o barwie 10000k już w drodze. 

Pikal, ja nie chcę żadnej chemii lać, czekam aż zejdzie samo. Kupiłem dodatkowy cyrkulator do odmuchiwania skał i ruszania martwych stref między skałami, mam też odmulacz diy do ściągania syfu z piachu, bo mimo że nie karmię to obumierające życie na skałach, typu glony i pierwsza fala okrzemek zostawiło po sobie sporo syfu w formie drobnego pyłku na piachu. Pewnie też jeszcze syf ze skał wylazł.

To pierwszy morszczak więc się uczę i chętnie słucham rad choć o te czasem trudno, mało kto odpisuje. Ja wiem ze na forum wszystko jest, ale jak sami najlepsi fachowcy mówią że każdy zbiornik jest inny i nie w każdym sprawdzą się niby już sprawdzone metody, więc dlatego pytam. 

MiniRafka

MiniRafka

Pikal, ja nie chcę żadnej chemii lać, czekam aż zejdzie samo. Kupiłem dodatkowy cyrkulator do odmuchiwania skał i ruszania martwych stref między skałami, mam też odmulacz diy do ściągania syfu z piachu, bo mimo że nie karmię to obumierające życie na skałach, typu glony i pierwsza fala okrzemek zostawiło po sobie sporo syfu w formie drobnego pyłku na piachu. Pewnie też jeszcze syf ze skał wylazł.  To pierwszy morszczak więc się uczę i chętnie słucham rad choć o te czasem trudno, mało kto odpisuje. Ja wiem ze na forum wszystko jest, ale jak sami najlepsi fachowcy mówią że każdy zbiornik jest inny i nie w każdym sprawdzą się niby już sprawdzone metody, więc dlatego pytam. 

MiniRafka

MiniRafka

Pikal, ja nie chcę żadnej chemii lać, czekam aż zejdzie samo. Kupiłem dodatkowy cyrkulator do odmuchiwania skał i ruszania martwych stref między skałami, mam też odmulacz diy do ściągania syfu z piachu, bo mimo że nie karmię to obumierające życie na skałach, typu glony i pierwsza fala okrzemek zostawiło po sobie sporo syfu w formie drobnego pyłku na piachu. Pewnie też jeszcze syf ze skał wylazł. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.