Skocz do zawartości

Historia edycji

Leonkrwawy

Leonkrwawy

Witajcie.

Minelo trocha czasu, ale lampa wczoraj wieczorem ozyla :)

Niestety zeby nie bylo kolorowo to jest problem. Ale od poczatku.

kupilem u magu arduino z wgranym oprogromowaniem oraz plytke intalacyjna, zeby nie popelnic bledu i miec wszystko ladnie podlaczone.

Podlaczam lampe pod kabel usb, to komputer widzi urzadzenie. Tak samo jak łacze sie z lampa przez bluetooth za pomoca aplikacji w tel. Wszystko moge ustawic.

Jednak lampa dziala tylko w trybie testu. Gdy jestem w trybie testu, moge sterowac intensywnoscia swiecenia.

W opisie od magu pisze ze zmiany powinny dzialac natychmiastowo. Ja natomiast ustawialem lampe juz grubo po 22, i ustawiajac bialy kanal do 21.30, po nacisnieciu "ptaszka" on nadal swiecil. 

To samo z innymi kanalami. Podczas testu spoko, po usawieniu kanalu zadnej reakcji.

Wyskakuje mi tez komunikat " Aqma wysłała niekomopletny lub blednie zaadresowany zrzut pamieci"

Co robie źle?

Leonkrwawy

Leonkrwawy

Witajcie.

Minelo trocha czasu, ale lampa wczoraj wieczorem ozyla :)

Niestety zeby nie bylo kolorowo to jest problem. Ale od poczatku.

kupilem u magu arduino z wgranym oprogromowaniem oraz plytke intalacyjna, zeby nie popelnic bledu i miec wszystko ladnie podlaczone.

Podlaczam lampe pod kabel usb, to komputer widzi urzadzenie. Tak samo jak łacze sie z lampa przez bluetooth za pomoca aplikacji w tel. Wszystko moge ustawic.

Jednak lampa dziala tylko w trybie testu. Gdy jestem w trybie testu, moge sterowac intensywnoscia swiecenia.

W opisie od magu pisze ze zmiany powinny dzialac natychmiastowo. Ja natomiast ustawialem lampe juz grubo po 22, i ustawiajac bialy kanal do 21.30, po nacisnieciu "ptaszka" on nadal swiecil. 

To samo z innymi kanalami. Podczas testu spoko, po usawieniu kanalu zadnej reakcji.

Co robie źle?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.