Skocz do zawartości

Historia edycji

MiniRafka

MiniRafka

Może to i kiełże, choć wyglądają ciut inaczej . Przeglądałem zdjęcia i filmiki o kiełżach i wszędzie mają  ślamazarny sposób poruszania się i na wszystkich zdjęciach zwinięte ciało.  Te moje są proste,smukłe i bardzo szybkie i zwinne, i to mnie zmyliło. 

Dzięki elespero za link ,  odkąd podrzucił mi go boo12, zawsze zaglądam jak coś odkryję, i niestety nie zawsze jestem pewny czy to co podobnego znalazłem i to co mam w zbiorniku to to samo. 

Edit.

obejrzałem to żyjątko pod lupą, to na 100 procent kiełże :D

MiniRafka

MiniRafka

Może to i kiełże, choć wyglądają ciut inaczej . Przeglądałem zdjęcia i filmiki o kiełżach i wszędzie mają  ślamazarny sposób poruszania się i na wszystkich zdjęciach zwinięte ciało.  Te moje są proste,smukłe i bardzo szybkie i zwinne, i to mnie zmyliło. 

Dzięki elespero za link , ale odkąd podrzucił mi go boo12, zawsze zaglądam jak coś odkryję

Edit.

obejrzałem to żyjątko pod lupą, to na 100 procent kiełże :D

MiniRafka

MiniRafka

Dzięki elespero za link , ale odkąd podrzucił mi go boo12, zawsze zaglądam jak coś odkryję

MiniRafka

MiniRafka

Może to i kiełże, choć wyglądają ciut inaczej . Przeglądałem zdjęcia i filmiki o kiełżach i wszędzie mają  ślamazarny sposób poruszania się i na wszystkich zdjęciach zwinięte ciało.  Te moje są proste,smukłe i bardzo szybkie i zwinne. 

A do do wątku podanego przez elespero , odkąd podrzucił mi go boo12, zawsze zaglądam jak coś odkryję

MiniRafka

MiniRafka

Może to i kiełże, choć wyglądają ciut inaczej . Przeglądałem zdjęcia i filmiki o kiełżach i wszędzie mają  ślamazarny sposób poruszania się i na wszystkich zdjęciach zwinięte ciało.  Te moje są proste,smukłe i bardzo szybkie i zwinne.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.