Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

31 minut temu, sith114 napisał:

Leży czeka w częściach :lol:

Chinczyki wygrały cenowo najpierw z wymiana świetlówek w sunpowerze, a następnie z dokończeniem swojego dzieła. 

Też miałem to kupić , obyś był zadowolony . Ja postanowiłem zrobić nową na częściach z Aqma . W styczniu złożę to pokażę bo obecnie przyjechałem do Sanatorium :)

JerzyB

JerzyB

28 minut temu, sith114 napisał:

Chinczyki wygrały cenowo najpierw z wymiana świetlówek w sunpowerze, a następnie z dokończeniem swojego dzieła. 

Też miałem to kupić , obyś był zadowolony . Ja postanowiłem zrobić nową na częściach z Aqma . W styczniu złożę tob pokażę bo obecnie przyjechałem do Sanatorium :)

JerzyB

JerzyB

27 minut temu, sith114 napisał:

Też miałem to kupić , obyś był zadowolony . Ja postanowiłem założyć nową na częściach z Aqma . W styczniu złożę tob pokażę bo obecnie przyjechałem do Sanatorium :)

JerzyB

JerzyB

20 minut temu, sith114 napisał:

Też miałem to kupić , obyś był zadowolony . Ja postanowiłem założyć nową na częściach z Aqma . W styczniu pokażę bo obecnie przyjechałem do Sanatorium :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.