Skocz do zawartości

Historia edycji

Hoom

Hoom

Dziwna sprawa z tym testem na no3 zrobiłem wczoraj test kropelkowy saliferta i pokazał mi 0.2 . Zrobiłem powtórnie test Hanki i wyszło 2.18. Chyba bardziej zaufam Hance . 
Chyba wiem co jest przyczyna skoku no3 . Kupiłem kilka dni temu chelmiona i strasznie go gonią pokolce . Do tego stopnia ze nic nie jadł . Zacząłem odrazu wrzucać trzy kostki by mógł łatwiej dostać sie do pokarmu . Już je normalnie zacznę znów karmić małymi porcjami i zrobię podmianę wody . Zwiększyłem tez AF nitraphos minus z 4ml do 5 

Hoom

Hoom

Dziwna sprawa z tym testem na no3 zrobiłem wczoraj test kropelkowy saliferta i pokazał mi 0.2 . Zrobiłem powtórnie test Hanki i wyszło 2.18. Chyba bardziej zaufam Hance . 
Chyba wiem jak jest przyczyna skoku no3 . Kupiłem kilka dni temu chelmiona i strasznie go gonią pokolce . Do tego stopnia ze nic nie jadł . Zacząłem odrazu wrzucać trzy kostki by mógł łatwiej dostać sie do pokarmu . Już je normalnie zacznę znów karmić małymi porcjami i zrobię podmianę wody . Zwiększyłem tez AF nitraphos minus z 4ml do 5 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.