Dziwna sprawa z tym testem na no3 zrobiłem wczoraj test kropelkowy saliferta i pokazał mi 0.2 . Zrobiłem powtórnie test Hanki i wyszło 2.18. Chyba bardziej zaufam Hance .
Chyba wiem co jest przyczyna skoku no3 . Kupiłem kilka dni temu chelmiona i strasznie go gonią pokolce . Do tego stopnia ze nic nie jadł . Zacząłem odrazu wrzucać trzy kostki by mógł łatwiej dostać sie do pokarmu . Już je normalnie zacznę znów karmić małymi porcjami i zrobię podmianę wody . Zwiększyłem tez AF nitraphos minus z 4ml do 5
Historia edycji
Dziwna sprawa z tym testem na no3 zrobiłem wczoraj test kropelkowy saliferta i pokazał mi 0.2 . Zrobiłem powtórnie test Hanki i wyszło 2.18. Chyba bardziej zaufam Hance .
Chyba wiem jak jest przyczyna skoku no3 . Kupiłem kilka dni temu chelmiona i strasznie go gonią pokolce . Do tego stopnia ze nic nie jadł . Zacząłem odrazu wrzucać trzy kostki by mógł łatwiej dostać sie do pokarmu . Już je normalnie zacznę znów karmić małymi porcjami i zrobię podmianę wody . Zwiększyłem tez AF nitraphos minus z 4ml do 5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.