Skocz do zawartości

Historia edycji

Mateusz874

Mateusz874

Dzisiaj właśnie coś. Pokabinuje z nim odnośnie pozycji wyżej niżej ogulnie zostałem że tak powiem. Ochrzaniony po co. Mi teraz odpieniacz jak baniak dojrzewa a odpowiedziałem jednemu panu że chłopaki że sklepu E RYBKA 

TAK mi doradzili 

A pytanie mam dom jednej kwesti co się robi z wkładem ceramiczny takie małe. Krazki mam. W kaskadzie jak się o takie coś dba czyści albo nie robi się nic bo jak wiem tam mają mieszkać że tak. Powiem. Bakterie które właśnie czyszczą wodę 

A także jaka lampa potem bo wiem ze z czasem ta co jest trzeba wymienić ale na jaka moze macie jakieś propozycje będę bardzo wdzięczny z opcja np nocnego światła bardzo mi się. Podoba to niebieskie światło jak ktoś by chciał mogły podesłać kilka opcji dziękuję 

Mateusz874

Mateusz874

Dzisiaj właśnie coś. Pokabinuje z nim odnośnie pozycji wyżej niżej ogulnie zostałem że tak powiem. Ochrzaniony po co. Mi teraz odpieniacz jak baniak dojrzewa a odpowiedziałem jednemu panu że chłopaki że sklepu E RYBKA 

TAK mi doradzili 

A pytanie mam dom jednej kwesti co się robi z wkładem ceramiczny takie małe. Krazki mam. W kaskadzie jak się o takie coś dba czyści albo nie robi się nic bo jak wiem tam mają mieszkać że tak. Powiem. Bakterie które właśnie czyszczą wodę 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.