Skocz do zawartości

Historia edycji

MiniRafka

MiniRafka

Akwa mam dopiero pół roku, cały czas się uczę. Rozchorował się zwierzak to działam pytając TU, nie siedzę i czekam aż padnie, martwię się choć dla niektórych to tylko głupia ryba dla mnie j żony to już domownik, Ja by pies nie jadł to idę z nim do weterynarza po poradę i leki, rybki nie wezmę do weta To forum potraktowałem jako weterynarza a odpowiedzi jak poradę.Z góry zakładam że każdy kto odpowiada chce pomóc a nie zaszkodzić. Jak już pisałem uczę się i jak wydarzy się coś nieprzewidzianego to trochę panikuje. Nie chcę niczego robić na hurra żeby potem nie żałować. Kupię jutro Cupramine. 

Będę wdzięczny. 

MiniRafka

MiniRafka

Akwa mam dopiero pół roku, cały czas się uczę. Rozchorował się zwierzak to działam pytając TU, nie siedzę i czekam aż padnie, martwię się choć dla niektórych to tylko głupia ryba dla mnie j żony to już domownik, Ja by pies nie jadł to idę z nim do weterynarza po poradę i leki, rybki nie wezmę do weta To forum potraktowałem jako weterynarza a odpowiedzi jak poradę.Z góry zakładam że każdy kto odpowiada chce pomóc a nie zaszkodzić. Jak już pisałem uczę się i jak wydarzy się coś nieprzewidzianego to trochę panikuje. Nie chcę niczego robić na hurra żeby potem nie żałować. Poproszę o poradę ile tego prazioro i jak. Bezpieczniej wyjąć rybkę i w oddzielny zbiornik czy w akwa leczyć?.Mam jeszcze sporo krewetek kraby i mnóstwo ślimaków więc leki na miedzi w zbiorniku odpadają. 

Będę wdzięczny. 

MiniRafka

MiniRafka

Akwa mam dopiero pół roku, cały czas się uczę. Rozchorował się zwierzak to działam pytając TU, nie siedzę i czekam aż padnie, martwię się choć dla niektórych to tylko głupia ryba dla mnie j żony to już domownik, Ja by pies nie jadł to idę z nim do weterynarza po poradę i leki, rybki nie wezmę do weta To forum potraktowałem jako weterynarza a odpowiedzi jak poradę. Poproszę o poradę ile tego prazioro i jak. Bezpieczniej wyjąć rybkę i w oddzielny zbiornik czy w akwa leczyć?.Mam jeszcze sporo krewetek kraby i mnóstwo ślimaków więc leki na miedzi w zbiorniku odpadają. 

Będę wdzięczny. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.