Skocz do zawartości
Filavandrel

jak ja nie znosze zapachu miekasow...

Rekomendowane odpowiedzi

Totalnie nie lubie tego chemicznego zapachu... a wlasnie musialem przywiazac gumka dwie szczepki Capnella imbricata. Zawsze mysle ze sie przy tym porzygam. Tak przy okazji jak ktos w okolicach zabrza ew dojedzie lub po drodze bedzie to jedna przyrosnieta jest do oddania a dwie przyrastaja wiec za tydzien tez beda do oddania ;)

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam uwielbiam prawie każdy zapach związany z akwarystyką morską..Włącznie z tym. Jedyne czego nie trawię to zapachu kiedy muszę opróżnić kubełek od odpieniacza...Wtedy to dopiero rzygać mi się chce. A z kolei nie ma niczego piękniejszego niż wejście do sklepu AM k. Poznania i pierwszy wdech tamtejszego powietrza....Ah...

112L + Miniflotor + HQI 150W 10000k. + 2x18 blue osram + 1xph 1000 + Aquaszut 700l/h + Surface Skimmer + 18kg LR + 9kg LS | Rozgwiazda Piaskowa, Salarias Fasciatus,2 x ocellaris, Jaki? krabik, 3 turbosy, 1 wężowidł, | koralowce : sarcophyton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe u mnie kubelek tak nie smierdzi (na szczescie)

normalnie z akwa nie mam zadnych zapachow, tylko te szczpeki jak je wyjme zeby przytwierdzic... dlaczego to tak smierdzi!!! ;)

PS info dla zainteresowanych 2 szczepki zarezerwowane jest jeszcze jedna wolna

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

917-1.jpg

tak wygladaly poprzednie szczepki

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba mam coś innego więc jesli by było można odebrać w czwartek z rana to jestem chętny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adjemis ostatnia zarezerwowana dla ciebie ;) reszta poszla na pw

www.akwa-swiat.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.