Skocz do zawartości

Historia edycji

Robertob

Robertob

Mam seneye czujnik i pokazuje taka wartosc. Co do dokladnosci wiem ze mozna polemizowac ale tyle pokazuje.  Tak czy inaczej mozna okreslic czy jest tendencja wzrostowa czy malejaca i czy cos sie dzieje niedobrego w akwarium. Zrobilem wczoraj dodatkowo test ammonia red sea i mozna przyjac ze pokazal 0.2ppm (dokladnosc 0.2ppm). Akwarium mam od roku 1000l jakies 40 ryb,  200kg skaly regularnie robie testy. podmiany co tydzien 15% od 10 mies nie mialem problemu z amoniakiem. Na ta chwile seneye pokazuje juz 0.330ppm.

seneye nh3.jpg

Robertob

Robertob

Mam seneye czujnik i pokazuje taka wartosc. Co do dokladnosci wiem ze mozna polemizowac ale tyle pokazuje.  Tak czy inaczej mozna okreslic czy jest tendencja wzrostowa czy malejaca i czy cos sie dzieje niedobrego w akwarium. Zrobilem wczoraj dodatkowo test ammonia red sea i mozna przyjac ze pokazal 0.2ppm (dokladnosc 0.2ppm). Akwarium mam od roku 1000l jakies 40 ryb,  200kg skaly regularnie robie testy. podmiany co tydzien 15% od 10 mies nie mialem problemu z amoniakiem. Na ta chwile seneye pokazuje juz 0.330ppm.

Robertob

Robertob

Mam seneye czujnik i pokazuje taka wartosc. Co do dokladnosci wiem ze mozna polemizowac ale tyle pokazuje.  Tak czy inaczej mozna okreslic czy jest tendencja wzrostowa czy malejaca i czy cos sie dzieje niedobrego w akwarium. Zrobilem wczoraj dodatkowo test ammonia red sea i mozna przyjac ze pokazal 0.2ppm (dokladnosc 0.2ppm). Akwarium mam od roku 1000l jakies 40 ryb,  200kg skaly regularnie robie testy. podmiany co tydzien 15% od 10 mies nie mialem problemu z amoniakiem. na ta chile seneje pokazuje juz 0.330ppm

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.