Skocz do zawartości

Historia edycji

Kamm

Kamm

Wracam do tematu bo już jestem blisko założenia akwarium. Rozmawiałem dzisiaj ze sprzedawcą jednego ze sklepów zajmujących się akwarystyką morską. Powiedziano mi że Tidal 55 będzie za mały do tego akwarium i że powinienem kupić przynajmniej Tidal 75 - i tu pojawia się problem, bo chciałbym mieć filtr i odpieniacz na tylnej ściance akwarium a Tidal 75 i QQ1 nie zmieszczą się razem, braknie jakieś 2 cm. Uważacie, że Tidal 55 będzie za mały? Może warto zrezygnować z odpieniacza i dać Tidal 110? Muszę wybrać jedną z dwóch opcji: 1) Tidal 55 + Bubble magus QQ1 albo 2) sam Tidal 110 bez odpieniacza. Która opcja wg was jest lepsza?

Kamm

Kamm

Wracam do tematu bo już jestem blisko założenia akwarium. Rozmawiałem dzisiaj ze sprzedawcą jednego ze sklepów zajmujących się akwarystyką morską. Powiedziano mi że Tidal 55 będzie za mały do tego akwarium i że powinienem kupić przynajmniej Tidal 75 - i tu pojawia się problem, bo chciałbym mieć filtr i odpieniacz na tylnej ściance akwarium a Tidal 75 i QQ1 nie zmieszczą się razem, braknie jakieś 2 cm. Czy waszym zdaniem Tidal 55 jest za mały? Czy może warto zrezygnować z odpieniacza i zastosować Tidal 110?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.