Gość Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2021 Dziwny osad w pojemniku z Calcium.Ktoś wie co to może być bądź miał podobny problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2021 To normalne. Mi też się wytrąca z chlorku wapnia czystym do analizy. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2021 51 minut temu, grzechotnic napisał: To normalne. Mi też się wytrąca z chlorku wapnia czystym do analizy nie jest to w żaden sposób niebezpieczne bądź niekorzystne do akwarium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2021 Nie zauważyłem niczego złego poza tym że brudziły się wężyki akurat od tego roztworu Ballinga. Wszystko działało normalnie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2021 Ok dzięki, myślałem na początku że to coś złego dzieje się z ballingiem bo akurat złożyło się to w czasie ze zmianą na innego producenta . U siebie też nic złego nie zaobserwowałem pomimo że te " farfocle " trafiały przez jakiś czas do baniaka, ale wolałem się upewnić . Swoją drogą jak myślicie co to za proces chemiczny tam zachodzi że powstają te " farfocle " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach