Skocz do zawartości

Historia edycji

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus (Są to małe ślimaki, które żywią się glonami, cyjanobakteriami, bruzdnicami ["dinoflagellata"] oraz resztkami pokarmu.), bardzo łatwe do rozmnażania. Zaczynałem od dziesięciu sztuk a w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły, a minęło zaledwie sześć miesięcy od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby i biorą się za czyszczenie. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus (Są to małe ślimaki, które żywią się glonami, cyjanobakteriami, bruzdnicami ["dinoflagellata"] oraz resztkami pokarmu.), bardzo łatwe do rozmnażania. Zaczynałem od dziesięciu sztuk a w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły, a minęło zaledwie sześć miesiący od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby i biorą się za czyszczenie. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus (Są to małe ślimaki, które żywią się glonami, cyjanobakteriami, bruzdnicami ["dinoflagellata"] oraz resztkami pokarmu.), bardzo łatwe do rozmnażania. Zaczynałem od dziesięciu sztuk a w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły, a minęło zaledwie cztery miesiące od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby i biorą się za czyszczenie. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus (Są to małe ślimaki, które żywią się glonami, cyjanobakteriami, bruzdnicami ["dinoflagellata"] oraz resztkami pokarmu.), bardzo łatwe do rozmnażania. Zaczynałem od dziesięciu sztuk a w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły a minęło zaledwie cztery miesiące od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby i biorą się za czyszczenie. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus, bardzo łatwe do rozmnażania. Zaczynałem od dziesięciu sztuk a w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły a minęło zaledwie cztery miesiące od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby i biorą się za czyszczenie. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

MiniRafka

MiniRafka

Cześć

Ja zaczynałem od Turbo tuberculosus, w chwili obecnej nie jestem w stanie ich policzyć tak się rozmnożyły a minęło cztery miesiące od wpuszczenia ich do baniaka. W dzień chowają się w zakamarkach skał a w nocy zalewają skałę i szyby. Jeszcze trochę a będę musiał kilkanaście sztuk się pozbyć-oddać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.