Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

9 minut temu, SHARK_2 napisał:

Generalnie nie powinno być strat, gdyż po otwarciu „zapadni” jest pełen prześwit. W założeniu pompa powinna pracować na ok 6500l/h wtedy teoretycznie przez 1h obróci 10x pojemność zbiornika a z tego co czytałem taka wartość jest porządana. Wyjście z pompy jest na 40-ce która później przechodzi w 2x 32. Czysto teoretycznie powinno to wszystko działać. Jak będzie czas pokaże.

Co to za zawory , nie wiedziałem , o takich.

Pompa nie na pełnych obrotach  i jeszcze odejścia na media. Myślę , że będzie chodzić na maxa i tak więcej nie uzyskasz jak z 5000l/h

JerzyB

JerzyB

4 minuty temu, SHARK_2 napisał:

Generalnie nie powinno być strat, gdyż po otwarciu „zapadni” jest pełen prześwit. W założeniu pompa powinna pracować na ok 6500l/h wtedy teoretycznie przez 1h obróci 10x pojemność zbiornika a z tego co czytałem taka wartość jest porządana. Wyjście z pompy jest na 40-ce która później przechodzi w 2x 32. Czysto teoretycznie powinno to wszystko działać. Jak będzie czas pokaże.

Co to za zawory , nie wiedziałem , o takich.

Pompa nie na pełnych  i jeszcze odejścia na media. Myślę , że będzie chodzić na maxa i tak więcej nie uzyskasz jak z 5000l/h

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.