Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

6 godzin temu, SHARK_2 napisał:

Różnica jest taka, że zabawki Aqmy działają "lokalnie", każda indywidualnie - ma to oczywiście swoje zalety ale i też wady. Mój cel jest taki aby była możliwość sterowania wszystkim z dowolnego miejsca w sieci. Generalnie to mi się udaje, to moja pierwsza ale niezwykle czasochłonna awaria tego rozwiązania. Trzeba będzie jeszcze nad tym popracować. 

Zgadzam się z Tobą , że lokalnie , dla mnie to wystarczy . Pompy dobrze ustawione i spokój nawet na wakacjach . 

JerzyB

JerzyB

5 godzin temu, SHARK_2 napisał:

Różnica jest taka, że zabawki Aqmy działają "lokalnie", każda indywidualnie - ma to oczywiście swoje zalety ale i też wady. Mój cel jest taki aby była możliwość sterowania wszystkim z dowolnego miejsca w sieci. Generalnie to mi się udaje, to moja pierwsza ale niezwykle czasochłonna awaria tego rozwiązania. Trzeba będzie jeszcze nad tym popracować. 

Zgadzam się z Tobą , że lokalnie , dla mnie to wystarczy . Pompy dobrze ustawione i spokuj nawet na wakacjach . 

JerzyB

JerzyB

5 godzin temu, SHARK_2 napisał:

Zgadzam się z Tobą , że lokalnie , dla mnie to wystarczy . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.