pajak04 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2021 Witam dziś zaobserwowałem u mojej pary blazenkow czarne kropki (jak na zdjęciu). Zachowują się jak do tej pory i jedzą jak szalone . Co to może być ? Czy to moze oznaczać ze próbują się zaaklimatyzować w E. Glabrescens ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2021 Może być przez euphyllię albo po prostu taka ich uroda. A tak poza tym masz tam za mało niebieskiego światła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajak04 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2021 Zmieniam teraz na al prime 16 hd . Bo to światło z zestawu Fluval 13.5 jest doniczego. Chyba ze jesteś w stanie doradzić coś lepszego do tego zbiornika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2021 1 godzinę temu, pajak04 napisał: Chyba ze jesteś w stanie doradzić coś lepszego do tego zbiornika Najtańsze rozwiązanie to wymiana diodek w lampie na insze co tam jest w tym zestawie? zrób zdjęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajak04 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2021 16w led 14000k Specs: 16 watt LED’s 1383 lumens 14000 K color temp Total LED’s – 31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2021 Zmiany hormonalne, typowe u tych ryb, zaraz znikną. Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajak04 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 Właśnie zamówiłem RedSea led50 powinien dojsc pojutrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mufti Zgłoś Napisano 1 Lutego 2021 Jeszcze z tydzień czasu pomieją i to im zejdzie. Możliwa zamiana płci w celach im wiadomych... Cytuj 420l, 35kg LR, światło 4 x LED Aquael 39W Sterowanie: DIUNAX3 Odpieniacz Tunze4096, cyrkulacja 3x3300l/h, bez sumpa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach