Bzyk002 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2021 Witam, ostatnio mój syn wrzucił mi do RO kilka "pianek" (wypelniacz do paczek) i zanim zareagowałem to one sie rozpuściły poczytałem trochę w necie ze są naturalne itp. Ale jakoś mam strach wlać coś takiego do AQ. Wiecie może co siedzi w takiej piance? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzechotnic Zgłoś Napisano 9 Lutego 2021 Pytanie jest chyba takie: co dla Ciebie jest więcej warte pojemnik wody pełny ro czy akwarium? Jeżeli zadasz sobie to pytanie to chyba nie będziesz musiał pytać innych o zdanie. Sam będziesz wiedział. Nie sądzę by ktokolwiek na forum dał ci gwarancję że takie rozpuszczone pianki nie zaszkodzą twojej domowej rafie. No chyba że jest tu producent pianek i weźmie na siebie taką deklarację z całą odpowiedzialnością finansową.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Lutego 2021 Bez żadnego zastanowienia bym to wylał i dobrze umył pojemnik na wodę, a następnie nalał nową wodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach