Skocz do zawartości

Historia edycji

erda

erda

VDR dziękuję bardzo za wyjaśnienie ale wszystko co napisałeś było już wiadome od paru dobrych lat  .Tak więc dalej nie wiem co takiego szokującego jest w tym "kapiszonie " Gargas nomen omen kobiety która 8 lat temu  zapewniała  że w samolocie doszło do wybuchu , nie wiem na jakiej podstawie ale tłuszcza to kupiła  .Zresztą to samo wciskała  reszta jej mocodawców którzy ciemnej masie wmawiali że sprawa zostanie wyjaśniona jak dojdą do władzy , do władzy doszli i po wykopaniu ponownym ofiar , przekopaniu smoleńska  powołania komisji itp.do jakiego wniosku doszli ?Typowy temat jak to ładnie napisałeś temat medialny, click bait pierwsza klasa to i tłuszcza kupi nie zastanawiając się całkowicie co tak naprawdę w tym artykule jest ważne. Grunt, że szumu narobią. Dalej czytajcie bezmyślnie te szczujnie. odwracających uwagę   od  rzeczy ważnych czyli układów które pis oplata ten kraj .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wszystkie-grzechy-daniela-obajtka-analiza/thn9v6f,79cfc278

erda

erda

VDR dziękuję bardzo za wyjaśnienie ale wszystko co napisałeś było już wiadome od paru dobrych lat  .Tak więc dalej nie wiem co takiego szokującego jest w tym "kapiszonie " Gargas nomen omen kobiety która 8 lat temu  zapewniała  że w samolocie doszło do wybuchu , nie wiem na jakiej podstawie ale tłuszcza to kupiła  .Zresztą to samo wciskała  reszta jej mocodawców którzy ciemnej masie wmawiali że sprawa zostanie wyjaśniona jak dojdą do władzy , do władzy doszli i po wykopaniu ponownym ofiar , przekopaniu smoleńska  powołania komisji itp.do jakiego wniosku doszli ?Typowy temat jak to ładnie napisałeś temat medialny, click bait pierwsza klasa to i tłuszcza kupi nie zastanawiając się całkowicie co tak naprawdę w tym artykule jest ważne. Grunt, że szumu narobią. Dalej czytajcie bezmyślnie te szczujnie. i odwracają uwagę    od  rzeczy ważnych czyli układów które pis oplata ten kraj .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wszystkie-grzechy-daniela-obajtka-analiza/thn9v6f,79cfc278

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.