24 minuty temu, albanos72 napisał:Nie odwracaj kota ogonem, wkleiłem link na którym "niezależny obiektywny dziennikarz" mówi że nikt z opozycji nie mówił o tym że szpitale tymczasowe były niepotrzebne. I o tym był ten temat a nie o tym że dojna zmiana kupiła respiratory od handlarza bronią. Wiem gdyby PO rządziła to Polska byłaby wolna od wirusa a respiratory by dotarły za darmo z Niemiec.
Pytam się jeszcze raz gdzie tam ktoś powiedział że szpitale te są niepotrzebne , pomijając że są to wypowiedzi wyrwane z kontekstu to ani razu nie usłyszałem tam że szpitale są nie potrzebne z tego co idzie wywnioskować to były zarzuty że są puste .Jeżeli dalej będziesz brnął w kłamstwa to ci przepiszę słowo w słowo jakie tam padły i mi podkreślisz gdzie padło słowo że szpitale tymczasowe są nie potrzebne .Wyszukaj mi gdzie padło stwierdzenie że idea szpitali tymczasowych to zły pomysł nawet już nie w tych trzech wypowiedziach , i jeszcze tak na koniec przeanalizuj ile zlikwidowano łóżek szpitalnych w ostatnich latach rządów dojnej zmiany , dane te są oficjalne .Efekty tego można oglądać z linków które podałem jeżeli nie widzisz tego wśród najbliższego otoczenia .