Skocz do zawartości

Historia edycji

rodzyngit

rodzyngit

18 godzin temu, Sebax napisał:

Chyba nic więcej już się nie da usprawnić w panelu. Pora wysłać projekt do szklarza.

Zawsze da się coś usprawnić :)

Ja zrobilbym to troszkę inaczej, połączył komore 1 i 2 oraz przesunął  grzebien na środek,  dzieki temu bedziesz mogl dac np wate na splywie (u mnie spelnia dwie funkcje, wylapuje syfy i wyciszyla chlupanie wody)

Masz wysokie akwarium, wiec pod odpieniaczem zostaje Ci jeszcze ok 20cm np na media, a przy tej pompie nie martwilbym sie o martwe strefy w panelu.

Wymiary od lewej i prawej strony grzebienia musialbys sobie dopasowac , ja podalem orientacyjnie

Mozesz zrobisz 13 cm głebokosci panelu, wtedy spokojnie mozesz zamontowac odpieniacz na tylnej szybie :)

20210301_061549_copy_1843x1037.jpg

rodzyngit

rodzyngit

18 godzin temu, Sebax napisał:

Chyba nic więcej już się nie da usprawnić w panelu. Pora wysłać projekt do szklarza.

Zawsze da się coś usprawnić :)

Ja zrobilbym to troszkę inaczej, połączył komore 1 i 2 oraz przesunął  grzebien na środek,  dzieki temu bedziesz mogl dac np wate na splywie (u mnie spelnia dwie funkcje, wylapuje syfy i wyciszyla chlupanie wody)

Masz wysokie akwarium, wiec pod odpieniaczem zostaje Ci jeszcze ok 20cm np na media, a przy tej pompie nie martwilbym sie o .martwe strefy w panelu.

Wymiary od lewej i prawej strony grzebienia musialbys sobie dopasowac , ja podalem orientacyjnie

20210301_061549_copy_1843x1037.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.