Skocz do zawartości
Admed2

Książkę Corals of the world szukam

Rekomendowane odpowiedzi

kupie lub zaplace za wypozczenie na 1 tydzien

akwarium 150x50x50,

Sump 120x40x40

Oświetlenie : Aqua Medic 2x150W HQI + 2x54 T5

Cyrkulacja : Tunze

Obieg : Tunze 1073.040

Sterowanie : Profilux II

Reaktor wapnia : Deltec FP509

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że linkować nie wypada ale zaskoczyła mnie ilość pozycji i mam nadzieję że coś tam znajdziesz a ja już więcej nie będę :D

http://www.rio.com.pl/index.php/sklep-ak-dzial-mors-jezyk-_a.htm

-216L, Aqua Medic Ocean Light 150, 24W ATI Blue Plus T5, Eheim 1250, Marea 4400, Tunze NanoStream Set TNS05, Deltec AP 600, Mikser AM KS-1000, SP-1500, Lajon 111

-10L, 2x11W Lauci, Aquel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiem gdzie kupic nowa ksiazke ale ja chce kupic od kogos uzywana bo na amazone kupie ja za 160 usd. wole moze na jakis tydzien pozyczyc moge nawet zaplacic za wypozyczenie. rozumie ze tenco ma takie cudo to duzo zaplacil za nie i nie chce sie dzielic za darmoche.

akwarium 150x50x50,

Sump 120x40x40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze jakas inna kasiezke z tego typu. chodzi glownie o identyfikacje korali

akwarium 150x50x50,

Sump 120x40x40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kaziko - nie pytam zaczepnie, ale jak ty to liczysz? Książka kosztuje 19,77$ + 8,98$ wysyłka = 28,75$ co po przeliczeniu daje 79PLN ? Coś źle klikam w Amazonie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad wziales 8,98$ ? za jedna ksiazke powinno byc 4,49$ w standardowym shipmencie.

ale jesli nawet to w empiku i tak ksiazka kosztuje 84,49zl + wysylka

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem ile kosztuje w Empiku, ale poklikałem w Amazonie i standard wysyłka wyświetla mi 8,98 $ dla tego pytam. Drążę temat ponieważ jestem zainteresowany inną pozycją w Amazonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja patrze w tej chwili na ogolna informacje o shippingu do europy i jak byk stoi 4,49$ za *jedna*ksiazke* - moze kupujesz dwie i stad 8,98 ?

no ale o czym rozmawiamy - wazne aby na koniec total wyszedl taniej.

jak swego czasu zaczalem porownywac ceny na rio.com.pl i w innych sklepach ksiegarniach do amazona to mi sie scyzoryk w kieszeni otworzyl...

rożnice nawet do kilkudziesiciu procent na korzysc amazona z wkliczonym shipmentem i do tego czas dostepnosci rzedu 2-3 dni (a wysylka z usa)...

acha, a koncowa cene zobaczysz i tak dopiero jak zdefiniujesz cale zamowienie jeszcze zanim wyslej je do realizacji. bedzie wszystko wyliczone. ja kupowalem z ekspressowa dostawa kurierska 4 ksiazki w dwoch przesylkach. calosciowo wychodzilo to troche taniej jesli mowimy o kosztach wysylki niz pokazuja tabele.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahmed2: szansa masz małe. po pierwsze ta ksiazka to niezly gadżet, drogi, ja bym za cholere nikomu nie pozyczyl :D ...

kupno z drugiej reki tez nie jest latwe bo tych ksiazek w obrocie jest bardzo malo, nawet na amazonie nie ma ofert uzywanych.

kilka miesiecy temu czytalem na stronach wydawnictwa , ze czas oczekiwania na realizacje jest bardzo dlugi (kilka-kilkanascie tygodni) bo oni najpierw zbieraja zamowienia, a pozniej drukuja. tak wiec nie jest ksiazka wysoko nakladowa.

to co jest na amazonie to chyba jakas nowosc w miekkiej okladce, stad nizsza cena i dostepnosc od reki.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Harari: rzeczywiscie pojawia sie 8$ z groszami za jedna ksiazke, ale z dwie nie 16$ a 13$. gdzies przemknela mi przed oczami uwaga, ze moga doliczac 1,2$ jesli musza wykonywac jakies dodatkowe operacje zwiazane ze sciagnieciem ksiazki (amazon raczej nie sprzedaje ze swojego magazynu tylko wprost od dostawcow). wiec pewnie stad wychodza takie kwoty.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.