Witam masz ten sam problem co ja . Jak masz dużo twardych to tem reaktor nadaje sie na Max 200 L akwarium . Jezeli masz duży odciek w za małym reaktorze nigdy nie osiągniesz wysokiego kh w odcieku . Ja mam jeszcze ( mam nadzieje przez tydzień ) PF501 w 600L akwarium . Próbowałem wszystkiego by zagęścić odciek . Obniżyłem nawet pH w reaktorze do 5.7 i nic to nie dało . Dozuje teraz ballinga wraz z reaktorem by kh w akwarium miało 8 . Zbyt małej ilości zasypu nie przeskoczysz niczym .
Historia edycji
Witam masz ten sam problem co ja . Jakie masz duże akwarium i co w nim trzymasz . Jak masz dużo twardych to tem reaktor nadaje sie na Max 200 L akwarium . Jezeli masz duży odciek w za małym reaktorze nigdy nie osiągniesz wysokiego kh w odcieku . Ja mam jeszcze ( mam nadzieje przez tydzień ) PF501 w 600L akwarium . Próbowałem wszystkiego by zagęścić odciek . Obniżyłem nawet pH w reaktorze do 5.7 i nic to nie dało . Dozuje teraz ballinga wraz z reaktorem by kh w akwarium miało 8 . Zbyt małej ilości zasypu nie przeskoczysz niczym .
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.