magda555 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Jakieś dwa temu wpuściłam borsuka do akwarium był cały żółty było wszystko normalnie. W pewnym momencie góra zrobiła się brązowa ale nie przejmowałam się bo to normalne pod wpływem stresu, niestety od ponad miesiąca nie wraca do koloru żółtego i cały czas jest brązowy. Żadna z ryb nie goni borsuka, a jedyna która go zaczepiała została oddana z powodu podgryzania korali i od jakiegoś czasu już jej nie ma. Miejsca też ma dużo, a sam jest dosyć mały ok. 7cm. Wiec nie wiem dlaczego nie wraca do żółtego koloru. Poniżej daje zdjęcia z momentu wpuszczenia borsuka do akwarium i z teraz. Wie może ktoś co mu jest? Parametry: 315l NO3 - 5 zasolenie - 1,023 PO4 - 0.24 KH - 8.3 Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez magda555 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr@co Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Nic mu nie jest, one tak mają. To nie żółtki [emoji4]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj ~900l SPS LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mufti Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2021 Spoko. Przepiękny skubaniec! Gratuluję Jak czasami np. "stoi" chwilę w bezruchu w pozycji pochylonej do góry z 45% to ok. A jak sroży jeszcze grzbiet od czasu do czasu to okaz zdrowia! Cytuj 420l, 35kg LR, światło 4 x LED Aquael 39W Sterowanie: DIUNAX3 Odpieniacz Tunze4096, cyrkulacja 3x3300l/h, bez sumpa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach