Skocz do zawartości

Historia edycji

Rezus

Rezus

2 godziny temu, pj007 napisał:

Miałem vrawitacyjna dwa lata teraz mam eye i ta druga bardziej precyzyjna tj szybciej reaguje na spadek poziomu wody. 

Z punktu widzenia jej budowy nie jest to możliwe. W drugim baniaku zrobiłem tak, żeby mieć grawitacyjna bo jest niezawodna, dokładna i cicha. Nie ma co się zepsuć i wode podaję praktycznie cały czas. Jedyny problem do rozwiązania to to, że zbiornik z wodą musi być wyżej niż komora z pływakiem

Rezus

Rezus

Miałem vrawitacyjna dwa lata teraz mam eye i ta druga bardziej precyzyjna tj szybciej reaguje na spadek poziomu wody. 

Z punktu widzenia jej budowy nie jest to możliwe. W drugim baniaku zrobiłem tak, żeby mieć grawitacyjna bo jest niezawodna, dokładna i cicha. Nie ma co się zepsuć i wode podjąć praktycznie cały czas. Jedyny problem do rozwiązania to to, że zbiornik z wodą musi być wyżej niż komora z pływakiem

Rezus

Rezus

Z punktu widzenia jej budowy nie jest to możliwe. W drugim baniaku zrobiłem tak, żeby mieć grawitacyjna bo jest niezawodna, składna i cicha. Nie ma co się zepsuć i wode podjąć praktycznie cały czas. Jedyny problem do rozwiązania to to, że zbiornik z wodą musi być wyżej niż komora z pływakiem

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.