Skocz do zawartości

Historia edycji

krzlew

krzlew

Cześć Grześ ,ja zbiornik prowadzę cały czas, po staremu od 15 lat  ,nie jeżdżę po sklepach wszystko co potrzeba zamawiam online tzn. sól ,pokarm ,czasami suplementy .Uwierz że też jestem w szoku widząc wszystkie nowinki ale myślę ze to dobrze bez znaczenia czy potrzebne czy nie ,większość z nich nie wiem do czego służy .Obserwuje tez nowe piękne zbiorniki u świeżych akwarystów na FB ( tak ze może nowa technologia działa? ) bo jak widzisz naszego forum już dawno nie ma ,ktoś tu zapomniał ze  tworzą go ludzie. Pozdro

krzlew

krzlew

Cześć Grześ ,ja zbiornik prowadzę cały czas, po staremu od 15 lat  ,nie jeżdżę po sklepach wszystko co potrzeba zamawiam online tzn. sól ,pokarm ,czasami suplementy .Uwierz że też jestem w szoku widząc wszystkie nowinki ale myślę ze to dobrze bez znaczenia czy potrzebne czy nie ,większość z nich nie wiem do czego służy .Obserwuje tez nowe piękne zbiorniki u świeżych akwarystów na FB ( tak ze może nawa technologia działa? ) bo jak widzisz naszego forum już dawno nie ma ,ktoś tu zapomniał ze  tworzą go ludzie. Pozdro

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.