Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

Witam

Nie było mnie w domku prawie dwa miesiące. Po przyjeździe od razu do akwa i co ?  Myślę , że cyjano  na skale  , całej skale . Ciemny brąz , a w niektórych miejscach fiolet. Zawsze jak jestem w domku , to robię podmiankę i w trakcie ruszyłem to badziewie pędzlem. Co się okazuje z tego brązowego to tylko kurz , a to fioletowe to schodzi całymi płatami . Szkoda , że nie zrobiłem fotki jak było , bo teraz to prawie po sprawie . Jak  myślicie , to  jest cyjano  w odwrocie ? Fajnie mieć rollemat , miał co robić . W akwarium sama skała plus cztery pokolce i doktorek , a parametry to .

NO3 nie wykrywalne

KH.  8,2

P04 nie wykrywalne

CA 469

Pozdrawiam

JerzyB

JerzyB

Witam

Nie było mnie w doku prawie dwa miesiące. Po przyjeździe od razu do akwa i co ?  Myślę , że cyjano  na skale  , całej skale . Ciemny brąz , a w niektórych miejscach fiolet. Zawsze jak jestem w domku , to robię podmiankę i w trakcie ruszyłem to badziewie pędzlem. Co się okazuje z tego brązowego to tylko kurz , a to fioletowe to schodzi całymi płatami . Szkoda , że nie zrobiłem fotki jak było , bo teraz to prawie po sprawie . Jak  myślicie , to  jest cyjano  w odwrocie ? Fajnie mieć rollemat , miał co robić . W akwarium sama skała plus cztery pokolce i doktorek , a parametry to .

NO3 nie wykrywalne

KH.  8,2

P04 nie wykrywalne

CA 469

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.