Robert20 Zgłoś Napisano 26 Września 2021 (edytowane) Witam. Dzisiaj zauważyłem że babka ma dziwne przekrwienie pyszczka. Przestała przesiewać piasek. Na mrożonki słabo reaguje chociaż parę artemi zjadła. Ktoś kiedyś miał podobny przypadek? Edytowane 26 Września 2021 przez Robert20 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 26 Września 2021 Tak moja miała kiedyś podobnie, przeszlo po kilku dniach ,wydaje mi się że to uszkodzenie mechaniczne od żwirku Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert20 Zgłoś Napisano 26 Września 2021 Dziękuję za odp. Coś próbuje jeść ale bardzo nieśmiale. Mam nadzieję że jej przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mateusz140 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 I jak babeczka ?Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert20 Zgłoś Napisano 8 Października 2021 Babka wyzdrowiała i wszystko z nią ok. Pewnie tak jak pisałeś miała uszkodzenia od żwirku. Pozdrawiam. Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach