Skocz do zawartości

Historia edycji

SmauG

SmauG

6 minut temu, Ariel napisał:

Większość zalewa kranem by wszystko sprawdzić .

Też tak zrobię zatem :)

6 minut temu, Ariel napisał:

Co do RO prefiltry wymieniam często , co chroni membrane . Może wystarczy je wymienić . I jeszcze czy masz to po żywicy czy przed ,

Kupiłem nowe wkłady + żywicę.

751979992_Zrzutekranu2021-12-10o13_51_19.png.be983aa8691f558f01133cd4e4b0aaae.png

Żywicę mam wpiętą na końcu.

Generalnie woda nie jest u mnie zła, bo mam zmiękczacz na wejściu do domu. Pokład żywiczny zbiera większość syfu na starcie. Ale ostatnio coś się poprzestawiało, bo widzę, że pH skacze. Ogólnie nie to grzało, bo do akwa i tak miałem po RODI, no ale będę musiał sprawdzić (tzn jakiś instalacyjny fachman), bo może coś innego też jeszcze tam nie działa na 100%

SmauG

SmauG

Teraz, Ariel napisał:

Większość zalewa kranem by wszystko sprawdzić .

Też tak zrobię zatem :)

Teraz, Ariel napisał:

Co do RO prefiltry wymieniam często , co chroni membrane . Może wystarczy je wymienić . I jeszcze czy masz to po żywicy czy przed ,

Kupiłem nowe wkłady + żywicę.

751979992_Zrzutekranu2021-12-10o13_51_19.png.be983aa8691f558f01133cd4e4b0aaae.png

Żywicę mam wpiętą na końcu.

Generalnie woda nie jest u mnie u mnie zła, bo mam zmiękczacz na wejściu do domu. Pokład żywiczny zbiera większość syfu na starcie. Ale ostatnio coś się poprzestawiało, bo widzę, że pH skacze. Ogólnie nie to grzało, bo do akwa i tak miałem po RODI, no ale będę musiał sprawdzić (tzn jakiś instalacyjny fachman), bo może coś innego też jeszcze tam nie działa na 100%

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.