Skocz do zawartości

Historia edycji

Dareklisc

Dareklisc

2 godziny temu, Aquaman napisał:

Mam Jebao i Ci powiem, że te nóżki gumowe nic nie dają  :D Pompa tak chodziła, że było słychać jak szafka drży. Musiałem pokombinować żeby ją docisnąć do podłoża.

No właśnie unosząc ta pompę żeby szyb nie dotykała to jej nie słychać wogole, mam wrażenie że te nóżki całe wibracje przenoszą 

Dałem przyssawki pod pompę, nic nie mogło. 

Jak poradzić sobie z bąbelkami które tworzą się w komorze pompy po spłynięciu z wcześniejszej przegrody ? Wszystko wali do akwarium i średnio to wygląda 

Dareklisc

Dareklisc

2 godziny temu, Aquaman napisał:

Mam Jebao i Ci powiem, że te nóżki gumowe nic nie dają  :D Pompa tak chodziła, że było słychać jak szafka drży. Musiałem pokombinować żeby ją docisnąć do podłoża.

No właśnie unosząc ta pompę żeby szyb nie dotykała to jej nie słychać wogole, mam wrażenie że te nóżki całe wibracje przenoszą 

Dałem przyssawki pod pompę, nic nie mogło. 

Dareklisc

Dareklisc

1 minutę temu, Aquaman napisał:

No właśnie unosząc ta ompe żeby syzb nie dotykała to jej nie słychać wogole, mam wrażenie że te nóżki całe wibracje przenoszą 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.