Skocz do zawartości

Historia edycji

Nalesnick

Nalesnick

13 godzin temu, chris_ek napisał:

- AI prime HD 16 fajna lampka jednak ma dość punktowe świecenie przez co u mnie pojawiały się duże zacienienia

Wiesz, prześledziłem Twój watek. Dużo ciekawych rzeczy i nie zauważyłem, kiedy zmieniłeś lampę na AI Prime?

Zmieniło to cos w stosunku do tej pierwszej?

Co do Radiona czy Reef Flare to nie wiem czy to tylko nie marketing.

Za czasów jak miałem większe akwa i wchodziły przebojem ledy to po chwili panowało przekonanie, że jak ledy to Cree.

Ja miałem lampe Maxpecta, świeciła super, fajne sterowanie ale korale ruszyły konkretnie dopiero jak dołożyłem dwie świetlówki T5.

Ledy Cree są chyba mniej palące, jakby bardziej naturalne światło dają. Stąd dość dobre opinie o AI Prime HD i chyba jednak na niej spróbuję.

Ale jeśli ktoś jeszcze ma Radiona czy Reef Flare to chętnie posłucham opinii.

Nalesnick

Nalesnick

13 godzin temu, chris_ek napisał:

- AI prime HD 16 fajna lampka jednak ma dość punktowe świecenie przez co u mnie pojawiały się duże zacienienia

Wiesz, prześledziłem Twój watek. Dużo ciekawych rzeczy i nie zauważyłem, kiedy zmieniłeś lampę na AI Prime?

Zmieniło to cos w stosunku do tej pierwszej?

Co do Radiona czy Reef Flare to nie wiem czy to tylko nie marketing.

Za czasów jak miałem większe akwa i wchodziły przebojem ledy to po chwili panowało przekonanie, że jak ledy to Cree.

Ja miałem lampe Maxpecta, świeciła super, fajne sterowanie ale korale ruszyły konkretnie dopiero jak dołożyłem dwie świetlówki T5.

Są mniej palące, jakby bardziej naturalne światło dają. Stąd dość dobre opinie o AI Prime HD i chyba jednak na niej spróbuję.

Ale jeśli ktoś jeszcze ma Radiona czy Reef Flare to chętnie posłucham opinii.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.