Godzinę temu, Sagerrak1 napisał:Weź Ty idź się pouczyć może trochę podstaw ? Zbiornik jedzie na zerach, lub blisko zer a Ty jeszcze chcesz NOPOX dostarczać... komu, po co ? Wiesz co to w ogóle jest, i po co stosowane ? Doczytaj bo właśnie polecasz koledze rozwiązanie najbardziej znane jako... właśnie przyczyna dino. Parę razy już w temacie zwrócono uwagę, że przyczyną mogą być zbyt niskie nutrienty.
Tak, to są moje słowa, jeśli nadal widzisz tam polecenie zacieniania... to noc jest długa na czytanie ze zrozumieniem.
Kogo bronię to już moja sprawa, bronię bardziej przed bezpodstawnymi wycieczkami kogoś, kto UJ wie a chce wtrącić by się przyczepić.
Wlasnie dotalem ostrzezenie od pani admin Beti.. Prosze tegi noe robic za niedlugo bede mieszkancem Wilamowic..
Jakas godzine temu spytalem pana panie wszechwiedziacy dlaczego korale bieleja i dlaczego dnio pojawia sie w akrawiach? Bo kolejny raz pan mi ubliza.. Tzn odwaga klawiszowa.. Tylko nie google pisz co wiesz.. Piszesz zbiornik jedzie na 0 lub blisko 0 i tak nagle bez przyczyny korale zsczely leciec? Tak bez przyczyny pojawilo sie dino?