Skocz do zawartości

Historia edycji

Alduwiel

Alduwiel

Dobrze to ująłeś Luft :) 

Tutaj rozmawiałem z innym producentem i on też bez 2 zdań kleił by na czarnym :/ Ja miałem juz dwa morskie akwaria na czarnym sylikonie i niezbyt mi się to podobało. Pamiętam gdy pierwszy raz zobaczyłem baniak na bezbarwnym  + polerka to oniemiałem. Dlatego nie mam teraz wyjścia i muszę zaryzykować z bezbarwnym, do takiego przed chwilą doszedłem wniosku. Czuję ,ze wszystko będzie dobrze, a jeśli nawet pęknie to na szczęście takiego ryzyka jak Luft nie mam , więc tym bardziej powinienem myślę jak to się mówi skoczyć na głęboką wodę :) Marzenia trzeba spełniać nawet po trupach bo inaczej po co żyć?

Alduwiel

Alduwiel

Dobrze to ująłeś Luft :) 

Tutaj rozmawiałem z innym producentem i on też bez 2 zdań kleił by na czarnym :/ Ja miałem akwarium na czarnym sylikonie i niezbyt mi się to podobało. Pamiętam gdy pierwszy raz zobaczyłem baniak na bezbarwnym  + polerka to oniemiałem. Dlatego nie mam teraz wyjścia i muszę zaryzykować z bezbarwnym, do takiego przed chwilą doszedłem wniosku. Czuję ,ze wszystko będzie dobrze, a jeśli nawet pęknie to na szczęście takiego ryzyka jak Luft nie mam , więc tym bardziej powinienem myślę jak to się mówi skoczyć na głęboką wodę :) Marzenia trzeba spełniać nawet po trupach bo inaczej po co żyć?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.