Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

Zrozum , że to 7rok bobrej zmiany. I nadal wina Tuska. To Pinokio krzyczał pierwszy o embargo dla Rosji , nie wiedział , że nie mamy węgla  , gazu .? Po co mi taki urzędnik , który tylko obiecuje , że żyje się coraz lepiej ? Nie myślałem że takich ciężkich czasów doczekam. A władza olewa pieniądze z Uni . Bo przecież to państwo pisowskie i tylko oni mają rację.  Myślę że doczekam  czasu  jak będą rozliczeni. 

Ja bym ich rozczelał. 

Screenshot_2022-07-21-13-37-19-950_com.android.chrome.jpg

JerzyB

JerzyB

Zrozum , że to 7rok bobrej zmiany. I nadal wina Tuska. To Pinokio krzyczał pierwszy o embargo dla Rosji , nie wiedział , że nie mamy węgla  , gazu .? Po co mi taki urzędnik , który tylko obiecuje , że żyje się coraz lepiej ? Nie myślałem że takich ciężkich czasów doczekam. A władza olewa pieniądze z Uni . Bo przecież to państwo pisowskie i tylko oni mają rację.  Myślę że doczekam  czasu  jak będą rozliczeni. 

Ja bym ich rozczelał. 

JerzyB

JerzyB

Zrozum , że to 7rok bobrej zmiany. I nadal wina Tuska. To Pinokio krzyczał pierwszy o embargo dla Rosji , nie wiedział , że nie mamy węglarz , gazu . Po co mi taki urzędnik , który tylko obiecuje , że żyje się coraz lepiej ? Nie myślałem że takich ciężkich czasów doczekam. A władza olewa pieniądze ż Uni 

JerzyB

JerzyB

Zrozum , że to 7rok bobrej zmiany. I nadal wina Tuska. To Pinokio krzyczał pierwszy o embargo dla Rosji , nie wiedział , że nie mamy węgla , gazu . Po co mi taki urzędnik , który tylko obiecuje. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.