Skocz do zawartości
Adam Rybowski

Żagiewka

Rekomendowane odpowiedzi

Ta żagiewka opróćz tego ,że jest bardzo łatwa w hodowli i całkowice nieszkodliwa dla innych stworzeń ma jedną bardzo intrygującą cechę -rusza głową!

Widok ryby ,która na widok opiekuna zaraca głowę w jego stronę/zakres tego ruchu głowy nie jest zbyt duży ale zauważalny/ robi wrażenie i trochę robi się nieswojo .Przecież to nie pies ani kot!702-zag 2.jpg

dwa metry kwadratowe dna morskiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sliczna :o Jak u niej jest z agresywnoscia wobec krabow, malych ryb, osiadlych bezkregowcow?

"""Projekt 300"" - powolne zasiedlanie i szlifowanie szczegolow."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zauważyłem żeby powodowała jakieś szkody w substancji żywej.Karmię ją indywidualnie gdyż inne ryby są szybsze a ją interesują raczej wieksze kąski ,jest to jednak drapieżnik i jak się trafi się coś mniejszego to ,jak pisał Andrzej, nie przepuści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adamie na jakim koralu ta rybka sobie siedzi??śliczna, zastanawiałem sie nad jej zakupem ale bałem sie ze pożre mi mniejsze ryby ale skoro jest nieszkodliwa to chyba sprubuje

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten koral to heliopra coerulea mało efektowny i rzadko sprowadzany bo chyba trudno go sprzedać, u mnie ma ok 40 cm wysokości i wygląda dość ciekawie.Ten koral po śmierci jest niebieski i jest wtedu znacznie ładniejszy niż za życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:o zabij dziada bedzie kolorowiej

oczywiscie zartuje

rybka sliczna

225l+60l sump,6x39W T5,OR 3500,2xMarea 3200,Beast 400p,sterownik skalar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adam Rybowski :

Ten koral to heliopra coerulea mało efektowny i rzadko sprowadzany bo chyba trudno go sprzedać, u mnie ma ok 40 cm wysokości i wygląda dość ciekawie.Ten koral po śmierci jest niebieski i jest wtedu znacznie ładniejszy niż za życia.

Chetnie przyjme szczepke tego korala :o:wink

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze sie odezwac na GG 6051917:)

Akwa 375l + sump 126l Odpieniacz ATI - Bubble Master 200,Lampa ATI Power Module T5 4x 80W ,Cyrkulacja pompy Tunze 6060-6080,Tunze -Nano Wavebox + Gł QuiteOne-4000l,GroTech - TEC III NG - dozownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.