Skocz do zawartości

Historia edycji

LILsaint

LILsaint

Aktualnie jedyne co mogłem zrobić to chyba podmianę, którą zrobiłem, podmiana 20litrów wody.

Nie mam tego życia tak dużo, a jedynym czym mogę wyrównać to podmianą,  a odpieniacz nie zapełnia się jakoś super szybko, teraz jest w połowie zapełniony pojemnik w dodatku dużo piany.

I jak z tego Kh zejść do 8-9? jak ostatnio zrobiłem podmianę to nic nie dało. kh podskoczyło z 10,4 do 11,2 od ostatniego czasu.

Używam testów aquaforest i według tej strzykawki i listy mam 0,20ml w strzykawce co wykazuje 11,2 aktualnie poziom kh.

LILsaint

LILsaint

Aktualnie jedyne co mogłem zrobić to chyba podmianę, którą zrobiłem, podmiana 20litrów wody.

Nie mam tego życia tak dużo, a jedynym czym mogę wyrównać to podmianą,  a odpieniacz nie zapełnia się jakoś super szybko, teraz jest w połowie zapełniony pojemnik w dodatku dużo piany.

I jak z tego Kh zejść do 8-9? jak ostatnio zrobiłem podmianę to nic nie dało. kh podskoczyło z 10,4 do 11,2 od ostatniego czasu.

LILsaint

LILsaint

I jak z tego Kh zejść do 8-9? jak ostatnio zrobiłem podmianę to nic nie dało.

LILsaint

LILsaint

LILsaint

LILsaint

Nie mam tego życia tak dużo, a jedynym czym mogę wyrównać to podmianą,  a odpieniacz nie zapełnia się jakoś super szybko, teraz jest w połowie załeniony pojemnik w dodatku dużo piany.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.