Skocz do zawartości

Historia edycji

Alcoholik

Alcoholik

Tak padły mi chyba 4 goniopory jak je fragowałem, na dzień dzisiejszy 4 bernardopory dochodzą do siebie jak miałem brak fito, ale co zauważyłem przy podmiankach, które robieię 10l na tydzień, zmiana zasolenia raz daję od 32 do 40 i podmieniam.

Przepraszam ucięło mi wiadomość.

Przy podmiankach jeśli zmieniam zasolenie, korale wydają się być zadowolone, pompują się jakby dostały jakiegoś energetyka, powera. przy wyłączonym obiegu powiekaszają swoją masę 2-3 krotnie

Alcoholik

Alcoholik

Tak padły mi chyba 4 goniopory jak je fragowałem, na dzień dzisiejszy 4 bernardopory dochodzą do siebie jak miałem brak fito, ale co zauważyłem przy podmiankach, które robieię 10l na tydzień, zmiana zasolenia raz daję od 32 do 40 i podmieniam.

Przepraszam ucięło mi wiadomość.

Przy podmiankach jeśli zmieniam zasolenia, korale wydają się być zadowolone, pompują się jakby dostały jakiegoś energetyka, powera. przy wyłączonym obiegu powiekaszają swoją masę 2-3 krotnie

Alcoholik

Alcoholik

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.