michalstdg Report post Posted November 6, 2024 3 godziny temu, hajtaler napisał: Witam w sobotę jadę odebrać takie samo akwarium, mam pytanko jak sprawuje się rollermat i odpięcia?Musiałeś coś przerabiac czy wchodzą bez przeróbek ? Mógłbyś zrobić zdjęcia panelu tylniego jak to wszystko siedzi w nim i zdjęcia zabudowy tego panela dzięki W 1 komorze jest nano mat który wchodzi w oryginalny uchwyt na skarpetę. Delikatnie tylko trzeba podpilowac 4 miejsca aby dobrze siadł. W 2 komorze mam odpieniacz ale żeby tam był to lampa musi być podwieszana na linkach. 3 komora to dolewka Quote Share this post Link to post Share on other sites
hajtaler Report post Posted November 7, 2024 On 11/6/2024 at 12:19 PM, michalstdg said: W 1 komorze jest nano mat który wchodzi w oryginalny uchwyt na skarpetę. Delikatnie tylko trzeba podpilowac 4 miejsca aby dobrze siadł. W 2 komorze mam odpieniacz ale żeby tam był to lampa musi być podwieszana na linkach. 3 komora to dolewka Masz może jakieś zdjęcia, filmik i link do tej rollmaty Quote [/url] Share this post Link to post Share on other sites