Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

10 godzin temu, albanos72 napisał:

Kilkanaście postów powyżej nazwanie Tuska przez Kaczyńskiego niemieckim agentem  Beti nazwała nieprawdopodobna nienawiścią. Nazwanie VDRa ruskim agentem to był zapewne język miłości.  Nie chciało mi się odpowiadać na nazwanie mnie propagandystą PiSu ale temat został pociągnięty więc odpowiem.

Gdyby niemiecki słup chciał to by ZUS uchwałą obniżył, skoro obiecali darmowy. 

Obiecał też paliwo po piątaku jak tylko dojdzie do władzy. Zapewne dzień po przejęciu Orlenu tego dokona.

Wszystkie inne obietnice też spełni jak już skończy podpalać kraj.

Napisałaś że czekałem na oklaski po napisaniu postu, proszę nie oceniaj mnie swoją miarką.

Ty nie jesteś wart rządnej oceny , dzisiaj macie manifestację w obronie pisowskich  mediów będziesz ?  Jeśli chodzi o nawy rząd to czego oczekujesz po miesiącu pracy . Jesteś żałosny , jak każdy pisior który nie może pogodzić się z utratą  władzy .

JerzyB

JerzyB

8 godzin temu, albanos72 napisał:

Kilkanaście postów powyżej nazwanie Tuska przez Kaczyńskiego niemieckim agentem  Beti nazwała nieprawdopodobna nienawiścią. Nazwanie VDRa ruskim agentem to był zapewne język miłości.  Nie chciało mi się odpowiadać na nazwanie mnie propagandystą PiSu ale temat został pociągnięty więc odpowiem.

Gdyby niemiecki słup chciał to by ZUS uchwałą obniżył, skoro obiecali darmowy. 

Obiecał też paliwo po piątaku jak tylko dojdzie do władzy. Zapewne dzień po przejęciu Orlenu tego dokona.

Wszystkie inne obietnice też spełni jak już skończy podpalać kraj.

Napisałaś że czekałem na oklaski po napisaniu postu, proszę nie oceniaj mnie swoją miarką.

Ty nie jesteś wart rządnej oceny , dzisiaj macie manifestację w obronie wolnych mediów będziesz ?  Jeśli chodzi o nawy rząd to czego oczekujesz po miesiącu pracy . Jesteś żałosny , jak każdy pisior który nie może pogodzić się z utratą  władzy .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.