Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

W dniu 21.08.2024 o 13:44, Klaudyna88 napisał:

Dobrze napisałeś.... wszyscy kradną, tak na prawdę niewiadomo komu ufać. Jednak jeśli mam wybierać między PO a PiS, wybieram PiS, chociaż.... ci też takie dziadostwa narobili :/

Co Ty pieprzysz , wszyscy kradną , masz jakiekolwiek dowody na koalicję rządrzoncą ? Jakieś przykłady? Propaganda sukcesu głoszona przez  pisiorów  , już się skończyła. Dodam jeszcze , że tyle pieniędzy co straciła Pl z Uni tego pisiory nie pamiętają .

JerzyB

JerzyB

Dobrze napisałeś.... wszyscy kradną, tak na prawdę niewiadomo komu ufać. Jednak jeśli mam wybierać między PO a PiS, wybieram PiS, chociaż.... ci też takie dziadostwa narobili :/

Co Ty pieprzysz , wszyscy kradną , masz jakiekolwiek dowody na koalicję rządrzoncą ? Jakieś przykłady? Propaganda sukcesu głoszona przez  pisiorów  , już się skończyła.

JerzyB

JerzyB

Co Ty pieprzysz , wszyscy kradną , masz jakiekolwiek dowody na koalicję rządrzoncą ? Jakieś przykłady? Propaganda sukcesu pisiorów  ,już się skończyła.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.