Skocz do zawartości

Historia edycji

craze121

craze121

IMG_20250114_191851.thumb.jpg.46b34f0c41bbbfc222595fc9ac4fe683.jpgOd jakiegoś czasu znikają mi całe kolonie zoa najpierw rosły jak szalone a teraz znikają ,powoli się zamykają i pokrywają się glonem i powoli rozpuszczają. Tak samo jest z sarco mam jednego który rośnie wszystkie inne padły .Dunka też Padła.ostatni test icp nie wykazał większych nieprawidłowości. W akwarium są asterie ale bardzo mało za każdym razem jak widzę to od razu usuwam.

Akwarium 150l

Sump ok 50l

Oświetlenie maxspect jump blue

2 listwy blue AliExpress 

Odpieniacz nyos quantum 120

Dozuje all for reef

Ca 420

Mg 1300 ostatni test icp

Kh 9

Fosforany 0.05

Azotany lekko wykrywalne 

craze121

craze121

Od jakiegoś czasu znikają mi całe kolonie zoa najpierw rosły jak szalone a teraz znikają ,powoli się zamykają i pokrywają się glonem i powoli rozpuszczają. Tak samo jest z sarco mam jednego który rośnie wszystkie inne padły .Dunka też Padła.ostatni test icp nie wykazał większych nieprawidłowości. W akwarium są asterie ale bardzo mało za każdym razem jak widzę to od razu usuwam.

Akwarium 150l

Sump ok 50l

2 listwy blue AliExpress 

Dozuje all for reef

Ca 420

Mg 1300 ostatni test icp

Kh 9

Fosforany 0.05

Azotany lekko wykrywalne 

craze121

craze121

Od jakiegoś czasu znikają mi całe kolonie zoa najpierw rosły jak szalone a teraz znikają ,powoli się zamykają i pokrywają się glonem i powoli rozpuszczają. Tak samo jest z sarco mam jednego który rośnie wszystkie inne padły .Dunka też Padła.ostatni test icp nie wykazał większych nieprawidłowości.

Akwarium 150l

Sump ok 50l

2 listwy blue AliExpress 

Dozuje all for reef

Ca 420

Mg 1300 ostatni test icp

Kh 9

Fosforany 0.05

Azotany lekko wykrywalne 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.