Skocz do zawartości

Historia edycji

JerzyB

JerzyB

12 godzin temu, elespero napisał:

Wpuść je razem jak coś, agresja rozłoży się. I odrazu odpal UV lampę przy białobrodym i dawaj mu codziennie dużo alg. 
Pamiętaj że u nie jednego doświadczonego akwarysty położył całe obsady. I myślenie że u ciebie będzie inaczej odpuść :ph34r: Przy białobrodym bądź przygotowanym na najgorsze. 

Wczoraj wpuściłem Żółtka Bialobrodego i Chelmona . Tylko Xanthurum szaleje , ale jest siatka i myślę , że po paru tyg. się zmęczy tak jak było z Hepatusem .Gdyby nie było siatki , to chyba by się pozabijały .Lampa UV właczona 2 X po 6 godz. Ozonator 3X po 2 godz.

JerzyB

JerzyB

12 godzin temu, elespero napisał:

Wpuść je razem jak coś, agresja rozłoży się. I odrazu odpal UV lampę przy białobrodym i dawaj mu codziennie dużo alg. 
Pamiętaj że u nie jednego doświadczonego akwarysty położył całe obsady. I myślenie że u ciebie będzie inaczej odpuść :ph34r: Przy białobrodym bądź przygotowanym na najgorsze. 

Wczoraj wpuściłem Żółtka Bialobrodego i Chelmoma . Tylko Xanthurum szaleje , ale jest siatka i myślę , że po paru tyg. się zmęczy tak jak było z Hepatusem .Gdyby nie było siatki , to chyba by się pozabijały .Lampa UV właczona 2 X po 6 godz. Ozonator 3X po 2 godz.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.